Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Geschiedenis

Wij zijn dubbele verglazingsvenster makend fabriek van Europa, is het onze 1st het kopen machines van China. Maar de dubbele verglazingsmachines van Zorg maken ons werkelijk verbazend. Goede kwaliteit, hoge automatisering en de professionele overzee techniekdienst.

—— Afaton Barthelemy

Het is onze 2de keer om de UPVC-venstermachine van Zorgmachines te kopen, altijd de superieure kwaliteit. Wij hebben bewezen dat deze machines die veel hogere effeciency werken dan wij ooit van een anderen kochten. De Machines van de dankzorg!

—— Deepak Mehra

Onze fabriek bezat het glassnijdenmachine van Italië Bottero vóór, wanneer het niet meer kan werken wij beslist de CNC glassnijdenmachine van Zorgmachines te kopen. De machine het werken evenals Bottero, geen twijfel het zijn onze slimme keus. Ik heb recommonded hun glassnijdenmachine aan vele vrienden in glasverwerking, waarom niet?

—— Anthony Murano

Ik ben online Chatten Nu

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

1 2
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Wereldwijd
Merken : CARETECH
Aantal werknemers : 100~150
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 50% - 60%

Van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., Ltd werd opgericht in 2007, met onze originele zaken van het leveren van glas en vensterverwerkingsmachines in Jinan en andere steden rond China. Na de ontwikkeling van meer dan 11 jaar, heeft ons bedrijf zich tot een grote schaalonderneming ontwikkeld die de gecoördineerde dienst in productie, verkoop, technisch de dienst en oplossingsontwerp van de machine van de glasverwerking, van dubbele verglazingsmachines, van het aluminium en pvc-venster makinging machines aanbiedt.

Met snelle globaal ontwikkel me van zijn zaken, hebben wij 3 productiebasissen vastgelegd. Wij hebben een uitvoerige productie en verkoopnetwerken gebouwd die strategisch door China uitspreiden, evenals wereldmarkt uitstralen, om de producten en de diensten aan onze geschikte klanten te verlenen en efficiënt.

 

Contactgegevens
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Contactpersoon: Mr.

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)